Termeni si conditii

1. Adresabilitate si obligativitate

Acest regulament se aplica in forma prezentata tuturor celor ce acceseaza site-ul web www.upsrom-industry.ro. Respectarea acestor conditii este obligatorie pentru a avea dreptul de a accesa site-ul www.upsrom-industry.ro.
In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din acesti termeni trebuie sa parasiti site-ul imediat. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra cu conditiile descrise aici.

2. Drepturi de autor asupra continutului

Textele, imaginile, animatiile incluse in site-ul web www.upsrom-industry.ro, precum si aspectul general sunt proprietatea Upsrom Industry. Copierea sau reproducerea in orice forma, completa sau partiala a oricaror elemente din acest site este interzisa. In cazul in care doriti sa preluati informatii din acest site, trebuie sa ne trimiteti o solicitare scrisa. In cazul in care veti primi acceptul nostru scris, veti primi si conditiile de utilizare a materialelor preluate (conditii referitoare de exemplu la calitatea acestora, modul de afisare sau tiparire, modul de specificare a sursei, etc.). Dreptul de reproducere a elementelor il veti avea doar dupa ce primiti acordul nostru scris si doar in conditiile specificate. In cazul in care folositi elemente din site-ul www.upsrom-industry.ro fara acceptul scris al Upsrom Industry sau in afara conditiilor specificate la acordarea acceptului, veti suferi consecintele legale.